Spataderen. Onze grootste nachtmerrie

varicofix

varicofixAls er een ding is waar (vooral vrouwen) bang voor zijn, zijn het wel spataderen. Deze kronkelende bloedvaten, die door je huid heen schijnen, maken je benen er vaak niet mooier op. En veel mensen hebben ermee te maken. Liefst 1 of de 4 mensen hebben spataderen. Vaak krijg je ze wanneer je ouder wordt, maar ook wanneer je overgewicht hebt, heb je een grotere kans op spataders. En het slechte nieuws is: vooral vrouwen die overgewicht hebben, hebben een grotere kans op spataders.

Spataders kunnen meestal geen kwaad. In sommige gevallen leveren ze echter jeuk op, pijn in de benen of een vermoeid gevoel in de benen. Het is daarom voor veel mensen moeilijk naar een dokter te gaan. En toch speelt het vaak mee. Bijvoorbeeld in de kleding-keuze. En laten we eerlijk zijn: is het niet ontzettend zonde dat je je eindelijk die 10 of 15 kilo kwijt bent en je vervolgens geen rokje of jurkje durft te dragen vanwege je spataders?

En ja, ik weet het, panty’s helpen niet en die elastische kousen zijn al helemaal een drama. Wanneer je eczeem hebt, zijn ze bovendien een complete ramp. Daarom bevelen we Varicofix aan! Deze helpt de natuurlijke bloedstroom weer op gang te komen en verbetert de werking van de aderkleppen. Heb jij dit al eens geprobeerd? Hij is nu namelijk in de aanbieding! Laat ons weten wat jij ervan vond!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *