Het gevaar van vitaminetekort

vitaminen

vitaminenJa, dat we vitaminen nodig hebben, weten we allemaal wel. Wijs iemand op het belang van vitamine A, B of een andere letter van het alfabet en mensen zullen zuchten: ‘Ja, ja ik weet dat ik dat nodig heb.’ Maar hoeveel mensen weten daadwerkelijk waarom we extra vitaminen nodig hebben? Dat zijn er waarschijnlijk een stuk minder. En wanneer het besef er niet is, is er vaak ook geen noodzaak er echt iets aan te doen.

Wist je bijvoorbeeld dat liefst 80% van de Nederlandse bevolking een Vitamine D tekort heeft? We zuchten graag over het slechte weer en terecht! Zonlicht is een bron van vitamine D. Aangezien we in verhouding weinig zonuren hebben in Nederland, is het belangrijk vitamine D aan te vullen. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot vermoeidheid, lusteloosheid en op lange termijn zelfs kans op hartproblemen!

“Maar ik eet regelmatig gezond”, hoor ik je zeggen. Toch is dit niet altijd voldoende. Door onder meer intensieve landbouw en het gebruik van chemische meststoffen zitten er minder vitaminen en mineralen in onze groenten en fruit. Zeker wanneer je op dieet bent, loop je daardoor het risico een vitamine-tekort op te lopen.

Hoe kun je dit tegengaan? Door de nieuwste generatie multivitamine te slikken! Deze worden gemaakt met natuurzuivere ingredienten en vullen jouw tekorten aan waar nodig!

Benieuwd? Je kunt nu een gratis proefpakket bestellen (je betaalt slechts de verzendkosten). Probeer het dus zelf eens en ervaar dat dagelijks innemen van voldoende vitaminen en mineralen je sterker, fitter en gezonder maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *