Recepten

Afvallen klinkt eenvoudig, maar het vergt heel wat discipline. Daarnaast betekent het niet gelijk dat wanneer je af bent gevallen, dat je het ook behaald hebt. Nadat je bent afgevallen is het namelijk de kunst om op gewicht te blijven. Er zijn ontzettend veel verschillende mogelijkheden om af te vallen. Een van de populairste is toch wel die van WeightWatchers.

WeightWatchers
Dit dieet gaat volgens een online programma. Met dit dieet mag je gewoon blijven eten en op zijn tijd iets ongezonds eten Het dieet werkt namelijk met propoints. Aan de hand van je gewicht, lengte en leeftijd wordt het aantal propoints berekend die je per dag mag eten. Door bij te houden wat je precies eet worden automatisch de punten berekend, hierdoor kun je zien hoeveel je nog mag eten.

Het programma van WeightWatchers kun je ook eenvoudig op je smartphone bijhouden. Zo kun je op ieder moment van de dag alles bekijken. Naast dat je in het programma je propoints bij kunt houden zie je er ook een grafiek met je voortgang, handige tips, verschillende work-outs en allerlei lekkere en gezonde recepten.

Recepten
Weight Watchers recepten

In het programma van WeightWatchers kom je allerlei verschillende recepten tegen. Afvallen begint met gezonder eten en door het WeightWatchers programma kom je er achter wat gezond is. Wanneer je je hebt aangemeld krijg je toegang tot alle recepten die ze voor jou hebben samengesteld. Gezond betekent niet altijd gelijk moeilijk of tijdrovend. Je komt namelijk ook gewoon zeer eenvoudige, maar zeer gezonde recepten tegen.

WeightWatchers pasta recepten
Weight Watchers pasta recepten
Het eten van pasta tijdens het WeightWatchers dieet kan prima. Pasta is zeer gezond en bevat bovendien veel granen en koolhydraten. Daarnaast bevat het weinig vetten en eiwitten. Ook zit het vol met gezonde vitamine B3 en B1. Het bestaat ook uit magnesium, fosfor en ijzer wat erg belangrijk is voor je lichaam. In het programma kom je pasta recepten tegen van WeightWatchers zelf, maar ook van deelnemers. Wat dacht je van een heerlijke pasta vol met zomergroenten of met tartaar en pijnboompitten. Het klinkt wellicht moeilijk om te bereiden, maar alle pasta’s zijn vrij eenvoudig te maken en daarnaast dus super gezond.

WeightWatchers kip recepten
Weight Watchers kip recepten
Kip behoort tot een van de magerste vleessoorten en past hierdoor prima in het dieet. Voornamelijk kipfilet bevat weinig calorieën. Naast dat kip zeer mager is bevat het ook gezonde en belangrijke voedingstoffen, zoals eiwitten, verschillende soorten vitamine B, ijzer en zink. Kip is een veelzijdig stuk vlees en kan op veel verschillende manieren bereid worden en daarnaast gegeten worden. Je komt dan ook veel verschillende recepten tegen waar kip in zit. Zo kom je onder andere kipsalades tegen, stoofpot van kip, kip met groenten of curry met kip.

WeightWatchers gezonde recepten
Om goed te kunnen afvallen met het WeightWatchers dieet, is het belangrijk dat je gezond eet en daarnaast voldoende beweegt. Voeding is een belangrijk onderdeel en daarnaast kan je niet zonder leven. Gezonde recepten bevatten weinig calorieën en zitten daarnaast vol met belangrijke voedingstoffen. Natuurlijk kan verse groenten ook niet gemist worden. Gezond eten houdt ook in, dat je veel varieert. Omdat gezond eten essentieel is om af te vallen, heeft WeightWatchers veel verschillende gezonde recepten.

1 COMMENT

    ik wil het gratis recepten boekje en de punten lijst mijn adres is boeckling patricia grote kouterstraat bus 2 9120 vrasene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *