Snel afvallen

Snel afvallen is niet gezond. Afvallen is ook geen kwestie van weinig eten. Mensen die afvallen door louter weinig te eten, zullen na verloop van tijd merken dat de kilo’s er terug aanvliegen. Het is een kwestie van het veranderen van je levensstijl.

Weight Watchers is geen dieet om snel af te vallen, maar een verandering in je levensstijl om op een natuurlijke manier tot je ideale lichaamsgewicht te komen. Door een zogenaamd puntensysteem, ga je er steeds beter op letten wat je eet.

Afvallen
Snel afvallen met WWAls je graag wilt afvallen, zul je ten eerste moeten beseffen dat je het echt wilt. Afvallen is namelijk niet zomaar iets. Als je de kilo’s echt beu bent, kun je op zoek gaan naar een dieet. Er zijn veel verschillende soorten diëten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een eiwitdieet. Met dit dieet wordt beweert dat je 5 kilo per week kunt afvallen. De vraag is echter of dit wel zo gezond is en of dit ook op de lange termijn wel zo effectief gaat zien.

Bij een eiwitdieet zul je weinig eten. Je zult voornamelijk shakes drinken. Tijdens het zo gehete “shake dieet” zal je onder begeleiding moeten gaan bij een diëtist(e). Het lijkt misschien een interessant dieet, maar de meeste mensen die in een keer snel en veel afvallen, zijn vaak binnen één jaar weer terug op hun oude gewicht.

Gezond en op een natuurlijke manier
De keuze voor een dieet is voor iedereen natuurlijk vrij. Belangrijk is wel om te weten dat geleidelijk en op een natuurlijke manier afvallen beter voor is, dan wanneer je dit overhaast wilt doen. Je kunt er daarom beter voor kiezen om gewoon te blijven eten, maar dan gezonder en met minder calorieën. Weight Watchers is een dieet die je normaal en gezond laat eten en waarbij je zelfs soms eens iets ongezonds kunt eten.

Weight Watchers
Afvallen met Weight WatchersJe hebt er wellicht al eens van Weigth Watchers gehoord. De laatste jaren is dit dieet steeds populairder geworden. Het dieet is bedacht door de Amerikaanse Jean Nidetch. Met het Weight Watchers dieet heeft ze ondertussen veel mensen weten te helpen bij het verliezen van de kilo’s.

Om het Weight Watchers dieet te kunnen volgen zul je je (online) moeten aanmelden. Je betaalt een maandelijks bedrag. Als je echt wilt afvallen is Weight Watchers een ideaal dieet. Bij dit dieet wordt er gewerkt met een puntentelling. De punten worden ProPoints genoemd.

Afhankelijk van je geslacht, lengte, gewicht en leeftijd wordt het aantal ProPoints per dag bepaald. Deze punten geven aan hoeveel je per dag kunt eten. Als je je hier aan zal houden, zul je redelijk snel en gezond afvallen. Eenmaal je lid bent van het Weight Watchers dieet heb je toegang tot Weight Watchers Online. Hier kun je je eenvoudig op aanmeldden en heb je toegang tot allerlei handige tools. Zo kun je er onder andere bijhouden wat je eet en hoeveel je weegt. Je gewicht kun je bekijken in een grafiek en zo heb je een duidelijk beeld van welke vorderingen je boekt. Daarnaast vind je er ook heerlijke recepten, handige workouts en bruikbare tips.

Sporten
WW sporten en afvallenNaast gezond eten is het ook van belang om goed en voldoende te bewegen. Als je echt veel wilt afvallen zul je bijvoorbeeld aan cardiotraining moeten doen. Cardiotraining is bijzonder effectief als het gaat om het verliezen van veel overtollige kilo´s. Bij cardiotraining kun je denken aan hardlopen, wielrennen of sporten in een fitnesscenter.

5 COMMENTS

    Een fles BioFit Probiotic bevat 60 capsules. Neem twee keer per dag één capsule bij de maaltijd. Elke fles moet ongeveer 1 maand meegaan. Voor meer geavanceerde gevallen heeft u misschien 2-3 flessen per maand nodig.

    Lose 10 Kilos – How Fast Is That Possible?
    Lose Belly Fat FastWeight loss of 10 and more kilograms is a serious matter for the body. The project lose 10 kilos must therefore be carefully thought out and planned without having to constantly look at the clock or the calendar.

    There are many miracle methods circulating on the internet that promise high weight loss in a very short time. Some of these methods even work, but the joy usually only lasts for a short time because the yo-yo effect occurs.

    Sinds een aantal weken volg ik weight watchers leefstijl. Ik ben al 4 kilo afgevallen maar verbaas me er over dat ik naast de geweldige app verder niets meer hoor. Je moet alles zelf uitzoeken. Ik weet bijvoorbeeld niet wat de hoeveelheden zijn die ik mag eten. Uiteraard kan ik wel zien hoeveel punten bepaalde voeding heeft maar niet heveel ik daarvan mag eten. Kortom het valt mij een beetje tegen wat ik krijg voor 12 x € 12,50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *