Weight Watchers België

Weight Watchers België is een filiaal van het Amerikaans bedrijf Weight Watchers, dat in 1963 werd opgericht door Jean Nidetch.

Zij ontwikkelde een dieetprogramma dat miljoenen mensen dagelijks helpt om af te vallen. De wereldwijde bekendheid kwam er doordat Weight Watchers ook echt werkt. Afvallen is namelijk meer dan alleen minder eten.

Weight Watchers wordt in groep gevolgd (veel mensen denken dat Weight Watchers België een vereniging is). De deelnemers ontmoeten elkaar wekelijks om steun te geven en ervaringen uit te wisselen. Bij Weight Watchers België leer je bewust omgaan met voeding en tegelijk lekker en gezond te eten.

Het dieet van Weight Watchers België bestaat uit een puntensysteem, waarbij elk onderdeel van de maaltijd een aantal punten vertegenwoordigt. Elke 24 uur mag je voor een bepaald aantal punten eten, maar je kan ook wat minder eten en punten zo een aantal dagen opsparen, bijvoorbeeld om op een feestje of barbecue toch mee te kunnen eten met de rest.

Uit het onderzoek van Weight Watchers België blijkt dat na 5 jaar bij maar liefst 50 procent van de deelnemers minstens 5 procent afgevallen is.

3 COMMENTS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *