Weight Watchers Online

Weight Watchers is al el enkele decennia actief in België. De afgelopen jaren heeft het dieetprogramma meer bekendheid gekregen. Met het Weight Watchers dieet mag je gewoon af en toe iets ongezonds eten en hoef je je niet aan een streng dieet te houden. Desondanks is het een effectieve manier om af te vallen.

Afvallen klinkt makkelijker dan het is. Sommige mensen kunnen tijdens een dieet niet van de lekkernijen afblijven en andere kunnen makkelijk heel snel afvallen, maar vervolgens niet goed op gewicht blijven. Door Weight Watchers te volgen leer je hoe je gezond kunt eten en hoe je eenvoudig op gewicht kunt blijven. Afvallen is immers meer dan alleen minder eten.

Weight Watchers wordt in groepsverband en onder leiding van een coach gevolgd. De deelnemers ontmoeten elkaar geregeld om steun te geven en ervaringen uit te wisselen. Bij Weight Watchers leer je bewust omgaan met voeding en tegelijkertijd lekker en gezond te eten.

Puntensysteem
Het dieet van Weight Watchers België bestaat uit een puntensysteem, waarbij elk onderdeel van de maaltijd een aantal punten vertegenwoordigt. Deze punten worden ProPoints genoemd. Elke 24 uur mag je voor een bepaald aantal punten eten, maar je kan ook wat minder eten en punten zo een aantal dagen opsparen. Bijvoorbeeld om op een fuif of barbecue toch mee te kunnen eten met de rest. Uit het onderzoek van Weight Watchers België blijkt dat na 5 jaar bij circa 50 procent van de deelnemers minstens 5 procent afgevallen is van het totaalgewicht.

Weight Watchers online
Weight Watchers smartphoneWeight Watchers beschikt over een zeer handige website, namelijk Weight Watchers online. Of je nou op je werk zit of op vakantie bent, overal kun je het programma openen. Bijvoorbeeld op je telefoon of iPad. Daarnaast kom je meer dan 600 heerlijke recepten en maaltijden tegen en 50 verschillende workout demos. Ook kun je je gewicht eenvoudig invoeren zodat je kunt zien hoeveel voortgang je hebt geboekt. Persoonlijke doelstellingen worden er voor je bepaald, deze worden bepaald door je gewicht en lengte.

Het is ook goed om direct te beginnen met een eetdagboek. Hier kun je al je eetgewoontes kwijt en hierdoor krijg dus een beeld van je eetgewoontes. Het is verstandig om je eetgewoontes bij te houden, want naarmate je bewust bent van je eetgewoonte ga je verstandiger eten. Daarnaast wordt er automatisch bepaald hoeveel punten je die dag gegeten hebt en hoeveel je punten er nog beschikbaar zijn. Er wordt geadviseerd om jezelf iedere week één keer te wegen en dit in te noteren. Door je gewicht in te vullen op de website verschijnt er een grafiek en zo kun je je voortgang eenvoudig bekijken.

Aanmelden
Als je graag lid wilt worden van Weight Watchers, is dat praktisch hetzelfde als een abonnement op bijvoorbeeld een tijdschrift. Je betaalt maandelijks een bedrag en hebt toegang tot Weight Watchers. Als je echt graag wilt afvallen is dit het ideale dieet en is het de investering zeker waard.

8 COMMENTS

  Goedenmorgen, ik wil graag 5 kilo afvalken. Kan ik een app downloaden om zo de punten te kunnen zien van elk product?
  Met vriendelijke groet,
  Ana

  goeiemorgen
  kan ik online de weigt wachters volgen ?
  en hoe geraak ik aan Een boekje voor het berekenen van de punten ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *