Lijnen? Klasse! Maar vergeet je je vitamine niet?

Pharmaxx

PharmaxxIedereen die probeert wat kilootjes kwijt te raken, heeft die ene angst. Uiteraard is het fijn om resultaat te zien. Maar er is een verschil tussen er fitter uitzien en ook echt fitter zijn. Veel mensen die lijnen zijn er dan ook bang voor dat ze niet alleen minder eten, maar ook vooral minder vitaminen binnen krijgen.

Vitaminetekort ligt namelijk altijd op de loer. En dat niet alleen, het is ook nog eens lastig om in te schatten of jouw maaltijden over voldoende vitaminen beschikken. Daarnaast kun je een vitaminetekort niet altijd direct zien. Het duurt vaak enkele maanden voor je echt last krijgt van klachten zoals vermoeidheid, een verminderde concentratie of slapeloosheid. Langdurig vitaminetekort kan zelfs zeer kwalijke gevolgen hebben voor je gezondheid!

Vooral tijdens het lijnen – maar zelfs tijdens perioden dat je ‘gewoon’ eet – is het daarom verstandig iets extra te doen. Je zult het resultaat zeker merken! Niet overtuigd? Probeer dan zelf gratis een probeerpakket van Pharmaxx. In dit pakket ontvang je 30 tabletten Multivitamine én 30 tabletten Omega 3 Visolie. Deze kun je een maand lang zelf proberen. Zo val je niet alleen af, maar blijf je ook gezond. En dat is minstens zo belangrijk!

Vraag hier een probeerverpakking aan.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *